Motormarkt Balkbrug

Datum

6 april 2024 08:00 – 16:00

Locatie

Manege De Diamanthal
Hoogeveenseweg 38
7707 CH Balkbrug

Telefoon

06 394 650 55

Onderdelen
De vele kramen van de onderdelen- en motorenmarkt zijn een feest voor elke sleutelaar. Verlekkert graven en snuffelen tussen de meer dan honderd ton aan nieuwe en gebruikte onderdelen. Uit heel Europa komt het enorme aanbod van onderdelen en accessoires. Motormarkt Balkbrug is een unieke kans voor de echte liefhebber.

Voor iedereen
Motormarkt Balkbrug is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van motoren houdt. Van de sleutelaar in spijkerbroek tot mijnheer en mevrouw de liefhebber. Deze grote markt vol met onderdelen is een uniek evenement. Ook al sleutelt u niet, dan nog is de markt een walhalla van heimwee en herkenning, alleen al vanwege de ontspannen sfeer en het gezellige geroezemoes is het bezoek een uitje om naar uit te kijken.

Informatie
Voor meer informatie kunt u van maandag tot en met vrijdag van 15.00 uur tot 17.00 uur bellen naar onze contactpersoon Elske Groen.

Entree
Per persoon 5 euro en voor kinderen onder de 12 jaar gratis.


Parkeren
Uw motor of auto kunt U gratis parkeren op onze ruime parkeerplaatsen direct gelegen aan de Motormarkt. Volg hiervoor de borden met P-motormarkt en volg dan de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op.