Ariel Club

Historie

24 mei 1966 is de Nederlandse Ariel Club opgericht. Wilt u weten hoe de club tot stand is gekomen?

Lees Verder –>

Organisatie

Maak kennis met het bestuur en de functionarissen van de Nederlandse Ariel Club.

Lees Verder –>

Advieshulp bij Aankoop

Samen kijken in welke conditie de aan te schaffen motor zich bevindt, beoordelen van de vraagprijs, bemiddelen, meedenken; allemaal zaken waar de Nederlandse Ariel Club je van harte bij helpt. Je hoeft het wiel niet alleen uit te vinden!

Lees Verder –>

Lidmaatschap

De Nederlandse Ariel Club telt zo’n 200 clubleden met ongeveer 350 klassieke Ariel motoren. Een club van échte liefhebbers, die deze motoren in al haar glorie bewonderen, onderhouden en vooral op de weg houden.
Benieuwd naar alle voordelen die het lidmaatschap geeft?

Lees Verder –>

Toercompetitie

De ‘Toercompetitie’ is in het leven geroepen om de clubleden te stimuleren om met hun Ariel motoren daadwerkelijk heerlijk op de openbare weg te gaan rijden, in plaats van deze juweeltjes alleen maar mooi te laten wezen ‘in een schuur’. Voor motorrijden zijn ze immers gemaakt en deze prachtige motoren mogen gezien worden!

Lees Verder –>

Publicaties

Hier vind je eigen publicaties van de Nederlandse Ariel Club en artikelen door derden gepubliceerd over de club. Kopij aanleveren voor het clubblad en/of deze webpagina kan aan Herman Noort via redactie@arielclub.nl.

Lees Verder –>

Clublied

Geniet en huiver van ons officiële eigen Ariel clublied, op de melodie van Al My Loving van de Beatles maar met de tekst van onze eigen club troubadour Jan Bloemena. 

Lees Verder –>