Ariel Rally 2024

For the English Version of this Page, please click here

Inschrijven voor de Rally

Dat kan helemaal onder aan de pagina, na alle informatie.

Datum

3 mei 2024 – 5 mei 2024

Let op: Inschrijven kan tot en met 30 Maart!

Waar

De rally wordt gehouden in de provincie Limburg in de plaats Kelpen-Oler bij camping de Geelenhoof.

Camping Geelenhoof
Grathemerweg 16
6037 NR Kelpen – Oler
Email: info@geelenhoof.nl
Telefoon: 0495 65 18 58
Website: www.geelenhoof.nl

Wat

Vrijdag 3 Mei:

Op vrijdag worden jullie op de camping ontvangen met koffie o.i.d. en echte Limburgse knapkoek.
Tevens is er in de middag een tourrit met behulp van het Follow-up systeem van ongeveer 60km die door het turflandschap trekt.
Bij terugkomst op de camping als de avond valt is er een buffet.

Zaterdag 4 Mei:

We starten in de ochtend met een rit van in totaal 140km, ook deze met het Follow-up systeem. De rit gaat langs de Maas, en ook over de grens naar onze Zuiderburen. Halverwege de tour wordt er gestopt voor lunch bij een boerderij in Tungelroy. Na de lunch wordt mens en machine nogmaals getraind als er een schutterij in Thorn wordt bezocht en ook wij mogen schieten, waarna wij mogen genieten van een echte Limburgse Vlaai. Bij terugkomst op de camping zal de BBQ worden opgestookt en de traditionele tombola plaatsvinden.

Zondag 5 Mei:

Vroeg opstaan loont op deze dag, zeker als je met een poetsdoek aan de slag kan gaan. Op deze dag is na het ontbijt het Concours De Élégance met fantastische prijzen en nog belangrijker, het recht om op te scheppen over je geweldige motorfiets.

Accomodatie

Er is accommodatie beschikbaar op de camping. Die moet je wel zelf boeken.

Er is een speciaal gezamenlijk veld waar alle deelnemers van de Ariel Rally kunnen staan. Je betaalt per plaats een speciaal tarief van €21,- , het maakt niet of dat met de tent, caravan of camper is. Stroom is inclusief. Ook de motoren en/of auto’s kunnen hier staan. Hier bovenop betaal je toeristenbelasting van €1.30 p.p.p.n.

Let op: Nogmaals, je moet direct met de camping boeken. Dat gaat niet via het inschrijvingsformulier. Boek alleen per E-mail of per telefoon. Op deze manier kan je aangeven dat je lid bent van de Ariel Club en hiermee krijg je de speciale prijs. Als je via de website boekt kom je niet op ons gezamenlijke veld en betaal je bovendien meer.

Verder is het ook mogelijk een safaritent, chalet, lodge of vakantiehuisje te boeken. Kijk hiervoor wel op de website: https://geelenhoof.nl/accommodaties/

Kosten

Deelname Rally (Verplicht): €35.-
Buffet Vrijdagavond: €20.-
Ontbijt Zaterdag: €9,50
Lunch Zaterdag tijdens Tourrit: €12,50
BBQ Zaterdagavond: €20.-
Ontbijt Zondag: €9,50
T-Shirt Rally: €25.-

Organiserend Limburg team

Ita en Jean Stienen 0646068835
Frans van Kan
Marjo Ubachs 0642464660
Erik Melis
Mariet van der Velde 0652111031
Paul van der Velde 0621459101

Inschrijven

Klik op de link hieronder om je in te schrijven voor de Rally. Als je het formulier hebt ingevuld en verstuurd krijg je binnenkort – dit kan één a twee dagen duren – een bevestigingsmail van de organisators. Hierin staat ook het bedrag dat is te voldoen.

Klik hier om je in te schrijven voor de Rally van 2024